APLAZYL®
Speciaal ontwikkeld voor de gewrichten van uw viervoeter
APLAZYL® bevat meer dan alleen glucosamine en chondroïtine. Alle bestanddelen zijn van 100% natuurlijke oorsprong en zij beschermen en ondersteunen de opbouw van het kraakbeen en de synovia.
APLAZYL® onderhoudt de soepelheid van de gewrichten, smeert ze en zorgt voor de voedingsbehoefte van het bewegingsapparaat die gedurende de groei en tijdens sterke inspanningen verhoogd is.
APLAZYL® is beschikbaar als tabletten in thermogevormde blisterverpakkingen voor een beter behoud van de actieve componenten.
Bestanddelen uit 100% natuurlijke oorsprong
Chondroïtinesulfaat
> Chondroïtine is een natuurlijk component van het kraakbeen en smeert de gewrichten.
Glucosaminesulfaat
> Glucosamine is een voorloper voor de synthese van proteoglycanen en ondersteunt de vorming van gewrichtsoppervlakten en synovia.
Groenlipmossel (Perna canaliculus)
> De groenlipmossel is zeer rijk aan natuurlijke ingrediënten: glycosaminoglycanen, aminozuren, essentiële omega-3-vetzuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Wat maakt dat deze mossel een veelvuldig element is voor de inname van gewrichtsbestanddelen alsook voor zijn antioxidant effect en voor het gemak van uw dier.
Groenwier (Chlorella pyrenoidosa)
> Deze alg is ook heel belangrijk dankzij zijn samenstelling: rijk aan essentiële omega-3-vetzuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen. Het heeft een sterk antioxidant effect en waarborgt het gemak van uw viervoeter.
Mangaan
> Mangaan is een onontbeerlijk sporenelement voor de stofwisseling. Het werkt bovendien in synergie met chondroïtine en glucosamine ter ondersteuning van de gewrichten.
Visolie
> Visolie levert vetzuren (omega-3) die de gewrichten beschermen en die het gemak van uw dier bevorderen.
Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens)
> Duivelsklauw is heel bekend voor zijn rustgevend effect.
Wierook (Boswellia serrata)
> Wierook bevordert de soepelheid en vermindert de stijfheid van de gewrichten.
Brandnetel (Urtica urens)
> De brandnetel zuivert de gewrichten en heeft dus een antioxidant effect.